Energies Renovables

Les energies renovables ja no són el futur: comença a gaudir avui mateix dels avantatges que t’ofereixen.

BIOMASSA

La biomassa és la utilització de la matèria orgànica com a sistema per generar calor o energia. És tan antiga com l’ésser humà, només cal pensar en les llars de foc o les estufes de llenya. Però actualment estan disponibles una gran varietat de combustibles per a calderes de biomassa, des dels populars pèl·lets, a la crema de residus agrícoles o subproductes de processos industrials. Analitzem les teves necessitats per proposar la solució més adient per al teu cas, ara i en el futur.

FOTOVOLTAICA

L’energia solar fotovoltaica és una font d’energia renovable que produeix electricitat o escalfor directament a partir de la radiació solar. Es tracta d’una solució econòmica i eficaç que permet satisfer les necessitats d’energia d’empreses i particulars. Ens encarreguem de dissenyar, instal·lar i mantenir un projecte a mida amb l’ús dels equips més avançats, tant en instal·lacions aïllades per a autoconsum com en instal·lacions connectades orientades a la venda d’energia.

SOLAR TÈRMICA

L’energia solar tèrmica o energia termosolar consisteix en l’aprofitament de l’energia del sol per produir escalfor destinada a diferents processos industrials o agropecuaris, o per a ús domèstic. Aquest tipus d’instal·lacions d’energies renovables estan guanyant popularitat gràcies al seu rendiment i senzillesa de funcionament. No obstant això, comptar amb un assessorament tècnic especialitzat és fonamental per obtenir la màxima eficiència i productivitat. Consulta’ns!

AEROTÈRMICA

Els sistemes aerotèrmics es basen en l’aprofitament de l’energia tèrmica existent en l’aire per escalfar edificis, naus industrials, granges o aigua calenta sanitària. Es tracta d’una de les fonts d’energia renovables probablement menys conegudes pel públic general, però té nombroses aplicacions en l’àmbit industrial, agrari i domèstic. Consulta a l’Electra Comercial per descobrir l’estalvi i els altres avantatges que ofereix l’energia aerotèrmica, i com pot te’n pots beneficiar.

GEOTÈRMICA

L’energia geotèrmica és una energia renovable que s’obté mitjançant l’aprofitament de la calor natural de l’interior de la terra. Es tracta d’una energia inesgotable que no requereix la combustió de cap material, evitant emissions de diòxid de carboni a l’atmosfera. La geotèrmia es fa servir des de fa segles, per exemple amb les fonts termals, però la tecnologia actual permet gaudir dels seus avantatges d’una manera molt més eficient en pràcticament qualsevol lloc.

EÒLICA

L’energia eòlica és l’energia obtinguda a partir del vent i els corrents d’aire. Actualment s’ha convertit en una de les energies renovables més utilitzades en el món, principalment per generar electricitat mitjançant aerogeneradors. Els sistemes de generació eòlica ofereixen molts avantatges, tant als particulars com a les empreses, a canvi d’una inversió assequible i requereixen un manteniment mínim. Vols saber com et pots beneficiar d’aquesta tecnologia?

COGENERACIÓ I TRIGENERACIÓ

La cogeneració és el procediment mitjançant el qual s’obté simultàniament energia elèctrica i energia tèrmica (per exemple, vapor o aigua calenta sanitària), a partir d’una mateixa font d’energia. Si a més es produeix fred (per exemple gel, aigua freda o aire fred per a climatització), s’anomena trigeneració. Això permet un major d’aprofitament de l’energia del combustible utilitzat, de manera que resulta especialment interessant per als usos industrials.

CENTRALS HIDROELÈCTRIQUES

El grup al qual pertany l’Electra Comercial té els seus orígens en una empresa centenària vinculada al procés d’electrificació de Catalunya al segle XIX, que es va basar principalment en les centrals hidroelèctriques. Avui en dia, aquesta tecnologia encara és molt utilitzada al nostre país i nosaltres acumulem una incomparable experiència en el disseny, construcció, explotació, manteniment i reparació d’aquestes d’instal·lacions, per a companyies elèctriques o d’ús privat.

CENTRALS TÈRMIQUES

Les centrals tèrmiques fan servir la combustió de carbó, petroli, gas natural o biomassa per produir energia elèctrica. Actualment es tracta del sistema de generació més utilitzat al nostre país i cada vegada resulten més eficients i netes. Per aconseguir-ho, és fonamental que el projecte compti amb l’assessorament i la participació d’experts en aquest tipus d’instal·lacions. A l’Electra Comercial tenim una gran experiència en aquest sector, que posem a la teva disposició.

TRUCA'NS

Contacta’ns mitjançant el nostre telèfon gratuït per informar-te sense compromís. T’esperem!

900 181 776

VOLS QUE ET TRUQUEM?

Deixa’ns el teu telèfon a continuació i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

DEIXA’NS EL TEU TELÈFON

EXPLICA'NS QUÈ NECESSITES

Exposa’ns les teves necessitats i et prepararem una proposta a mida. Sense compromís!

ESCRIU-NOS UN MISSATGE

VINE A VEURE'NS

Estem a la teva disposició a les nostres oficines en un ampli horari d’atenció. Parlem!

PLAÇA CATALUNYA, 6 CALDES DE MONTBUI
(BARCELONA)
DE 9H A 13H I DE 15H A 18H