Avui en dia disposem de múltiples opcions a l’hora d’escollir entre els diferents sistemes de control i vigilància que ofereix el mercat. Hi ha diversos tipus de càmeres de seguretat en funció del la zona i el motiu de vigilància.

 

 

Quin sistema de control i vigilància hauria d’escollir?

Una empresa, un edifici, un carrer, una casa particular, una nau industrial… Cada vegada són més les personesque opten per un sistema de control basat en la televigilància. Ara bé, quins tipus de càmeres de seguretat tenim?

 

Càmeres IP

Són un tipus de càmera que s’instal·la mitjançant una xarxa que és capaç d’emetre les imatges captades a través d’un mòbil, tablet o ordinador, gràcies a la connexió a internet. Aquest sistema de control és recomanable per a aquelles persones que volen tenir el seu habitatge o local sota vigilància en tot moment, siguin on siguin.

 

Càmeres CCTV

Les càmeres amb un sistema tradicional CCTV, d’altra banda, estan connectades a un receptor de vídeo central, on queden gravades totes les imatges. Requereixen una instal·lació més complexa, però ens permeten vigilar vàries zones o llocs des d’una mateixa centraleta.

És un sistema que funciona mitjançant un major nombre de cables, motiu pel qual és més complicat, però també més segur. És molt recomanable en els casos d’edificis públics grans o ambients urbans que requereixen un sistema de control de més d’una zona.

 

Altres opcions

Tot i que els sistemes IP i CCTV són els més utilitzats, avui en dia podem trobar càmeres de vigilància amb moltes característiques modernes i innovadores. Per exemple, hi ha càmeres resistents a les condicions meteorològiques molt extremes, o sistemes de vigilància amb infrarojos, ideals per aquelles persones que necessiten un control de zones nocturnes les 24 hores del dia.

Altres càmeres són capaces de detectar el moviment, i poden anar connectades a una alarma. Per últim, tenim les càmeres ocultes, que solen ser instal·lades dins algun objecte per tal de passar desapercebudes.

 

Totes aquestes càmeres tenen una cosa en comú: permetran un alt nivell de vigilància i seguretat, i tenen que ser instal·lades per professionals.

Tan si ets una empresa o particular els nostre personal està preparat i altament qualificat per aconsellar-te la millor opció i per efectuar instal·lacions del sistema de seguretat que necessitis.

Recommended Posts