Telecomunicacions

Potencia la teva empresa amb l’ús de les tecnologies de telecomunicacions més innovadores i fiables.

SISTEMES INTEGRATS DE VEU I DADES

La integració de veu i dades en una xarxa corporativa ofereix nombroses avantatges per a la teva empresa, en poder substituir diferents els sistemes existents per una única xarxa integrada multifuncional més eficaç. A més a més, l’ús de les tecnologies informàtiques permet garantir una major seguretat i control dels teus recursos empresarials, a la vegada que gaudeixes d’avantatges com l’accés a la telefonia IP, les connexions segures amb VPN i altres millores.

SISTEMES DE CONTROL I VIGILÀNCIA

Oferim solucions de control i vigilància per a empreses que protegeixen els teus actius i ofereixen la màxima seguretat i protecció. Les nostres solucions són totalment a mida i asseguren una protecció integral, tant per al control de les persones com de les mercaderies i els entorns de producció. Per a aconseguir-ho, fem servir les eines i sistemes informàtics més avançats. Sempre amb la màxima facilitat de gestió, per tal de garantir que tot està sota control.

SISTEMES DE MEGAFONIA, SENYALITZACIÓ I INTERFONIA

Millora la comunicació, la seguretat i l’eficiència de la teva empresa amb l’ús dels sistemes de megafonia, senyalització i interfonia més avançats. Treballem amb les marques líders del sector per crear solucions a la mida de les teves necessitats, que ofereixen la millor qualitat-preu. A més a més, en tot moment podràs disposar dels nostres serveis de manteniment, per garantir que les solucions de la teva empresa estiguin funcionant amb total fiabilitat cada dia de l’any.

SISTEMES DE BMS (BUILDING MANAGMENT SYSTEM)

El Building Management System (BMS) és un sistema de gestió d’edificacions, basat en un programari i un maquinari de supervisió i control que s’instal·la en els edificis. Això permet l’automatització integral dels immobles amb un sistema que controla i supervisa tots els equips mecànics i elèctrics de l’edifici com ara la ventilació, il·luminació, sistemes d’energia, sistemes contra incendis i sistemes de seguretat. Converteix el teu immoble en un edifici intel·ligent!

SISTEMES D’INTEGRACIÓ SCADA

Els sistemes SCADA (Supervisió, Control i Adquisició de Dades) permeten controlar i supervisar processos industrials a distància mitjançant la tecnologia informàtica. D’aquesta manera és possible augmentar la productivitat, eficiència i gestió d’operacions d’una planta industrial per avançar cap a la fabricació 2.0, més adaptada als requisits dels mercats actuals. Per això són utilitzats per cada cop més indústries i empreses dels sectors públic i privat.
ecc-telecomunicacions

TRUCA'NS

Contacta’ns mitjançant el nostre telèfon gratuït per informar-te sense compromís. T’esperem!

900 181 776

VOLS QUE ET TRUQUEM?

Deixa’ns el teu telèfon a continuació i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

DEIXA’NS EL TEU TELÈFON

EXPLICA'NS QUÈ NECESSITES

Exposa’ns les teves necessitats i et prepararem una proposta a mida. Sense compromís!

ESCRIU-NOS UN MISSATGE

VINE A VEURE'NS

Estem a la teva disposició a les nostres oficines en un ampli horari d’atenció. Parlem!

PLAÇA CATALUNYA, 6 CALDES DE MONTBUI
(BARCELONA)
DE 9H A 13H I DE 15H A 18H