Seguretat

No te la juguis amb la seguretat de la teva empresa: confia en els nostres professionals perquè tot estigui sota control.

INSTAL·LACIONS CONTRA INCENDIS

Les instal·lacions contra incendis ofereixen la millor protecció davant d’aquesta mena de sinistres. Permeten la ràpida localització i identificació d’un foc, faciliten les actuacions per extingir-lo, i minimitzen els possibles riscs per a les persones i els danys materials. Ens encarreguem de la instal·lació i manteniment de tot tipus de sistemes contra incendis a la teva empresa, ajustats a la normativa vigent, i també ens ocupem de la seva inspecció i manteniment.

ALARMES

Instal·lem sistemes d’alarmes adaptats a les necessitats de cada empresa, ja sigui en oficines, naus industrials, locals comercials, explotacions agropecuàries, etc. En primer lloc, realitzem un estudi integral de seguretat per conèixer millor les necessitats del teu negoci i detectar els punts febles. A continuació, dissenyem i instal·lem una solució a mida, que combina dispositius dels fabricants líders amb avançats serveis de gestió i control automatitzats i remots que t’ofereixen la màxima tranquil·litat en tot moment. A l’hora de protegir el teu negoci, confia en els experts.

INSTAL·LACIONS PNEUMÀTIQUES DE CONTROL I DISTRIBUCIÓ

Les instal·lacions pneumàtiques de control i distribució són un element indispensable en els processos industrials d’empreses de molts sectors. Comptar amb l’assessorament i els serveis d’instal·lació, manteniment preventiu i reparació dels experts de l’Electra Comercial garanteix que aquests sistemes estaran sempre operatius amb el màxim rendiment, i qualsevol incidència es resoldrà amb la màxima rapidesa, per evitar les interrupcions de l’activitat del negoci.

GENERACIÓ DE VAPOR, AIGUA CALENTA I AIGUA SOBREESCALFADA

Oferim les solucions més eficients i fiables per a la generació de vapor, aigua calenta i aigua sobreescalfada que satisfacin les necessitats del teu negoci. Implementem solucions a mida que combinen les diverses fonts d’energia existents (fòssils o renovables) per tal d’assolir el màxim rendiment i estalvi en els teus processos industrials o agropecuaris. Amb el nostre servei de manteniment preventiu i reparacions urgents, qualsevol incidència es resoldrà ràpidament.
ecc-seguretat

TRUCA'NS

Contacta’ns mitjançant el nostre telèfon gratuït per informar-te sense compromís. T’esperem!

900 181 776

VOLS QUE ET TRUQUEM?

Deixa’ns el teu telèfon a continuació i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

DEIXA’NS EL TEU TELÈFON

EXPLICA'NS QUÈ NECESSITES

Exposa’ns les teves necessitats i et prepararem una proposta a mida. Sense compromís!

ESCRIU-NOS UN MISSATGE

VINE A VEURE'NS

Estem a la teva disposició a les nostres oficines en un ampli horari d’atenció. Parlem!

PLAÇA CATALUNYA, 6 CALDES DE MONTBUI
(BARCELONA)
DE 9H A 13H I DE 15H A 18H