Gas

Aprofita els avantatges d’una de les energies més eficients i assequibles, amb l’ajuda dels nostres professionals.

DISTRIBUCIÓ GASOS COMBUSTIBLES

L’Electra Comercial t’ofereix un servei integral de disseny, construcció i manteniment d’instal·lacions de distribució de gasos combustibles. Amb el suport dels nostres experts i l’aprofitament de les tecnologies més avançades de seguretat i control, gaudiràs d’un subministrament continu i fiable de gas per a satisfer totes les teves necessitats. A la vegada, tindràs la tranquil·litat de saber que la teva instal·lació s’ajusta a les normatives existents.

INSTAL·LACIONS RECEPTORES GAS I EMMAGATZEMATGE CONSUMS PROPIS

Si la teva activitat requereix un servei fiable de recepció i emmagatzemament de gas per a consum propi, l’Electra Comercial és el soci de confiança que necessites. Tenim una gran experiència en projectes d’aquesta mena que hem implementat per a clients d’una àmplia varietat de sectors: industria, hosteleria, edificis públics, etc. Sempre amb la màxima garantia de qualitat i eficiència, perquè puguis tenir la tranquil·litat de saber que tot està sempre controlat.

APARELLS DE GAS

A més a més de gestionar la teva instal·lació de gas, també et subministrem tots els aparells necessaris per al seu funcionament i explotació: filtres, reguladors de pressió, claus de control, vàlvules de seguretat… Treballem amb els proveïdors més destacats del sector per tal de posar a la teva disposició els equips més moderns que t’ajudaran a treure el màxim rendiment en tot moment de la teva instal·lació de gas d’ús particular, industrial o comercial. Què necessites?

TRUCA'NS

Contacta’ns mitjançant el nostre telèfon gratuït per informar-te sense compromís. T’esperem!

900 181 776

VOLS QUE ET TRUQUEM?

Deixa’ns el teu telèfon a continuació i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

DEIXA’NS EL TEU TELÈFON

EXPLICA'NS QUÈ NECESSITES

Exposa’ns les teves necessitats i et prepararem una proposta a mida. Sense compromís!

ESCRIU-NOS UN MISSATGE

VINE A VEURE'NS

Estem a la teva disposició a les nostres oficines en un ampli horari d’atenció. Parlem!

PLAÇA CATALUNYA, 6 CALDES DE MONTBUI
(BARCELONA)
DE 9H A 13H I DE 15H A 18H