Climatització

Amb l’Electra Comercial, podràs disposar en tot moment de la calefacció o refrigeració que necessites, al millor preu.

Instal·lacions domèstiques

Confia en els professionals del sector de la climatització de l’Electra Comercial per realitzar qualsevol tipus d’instal·lacions d’aire condicionat o calefacció al teu habitatge, sigui un edifici veïnal o una casa de tipus unifamiliar. Realitzem instal·lacions per a obra nova i reformes d’instal·lacions existents, així com el corresponent manteniment perquè gaudeixis de la temperatura perfecta tot l’any, sense gastar més del necessari ni haver de preocupar-te de res.

Treballem sempre amb les primeres marques del sector i un equip d’instal·ladors certificats que et permetran assolir el confort que desitges a la vegada que gaudeixes d’eficiència energètica. Només hauràs d’ajustar el termòstat a la temperatura que desitgis; nosaltres farem tota la resta!

AIRE CONDICIONAT DOMÈSTIC

A l’Electra Comercial treballem amb les marques líders del sector de la climatització i t’assessorem sobre el producte que s’adapta millor a les necessitats del teu habitatge. El nostre equip tècnic t’acompanya al llarg de tot el procés d’assessorament, elecció de la solució i muntatge. Un cop finalitzada la instal·lació, el nostre servei de manteniment s’encarregarà de què l’aire condicionat de la teva llar funcioni sempre amb la màxima eficiència i rendiment.

CALEFACCIÓ DOMÈSTICA

Una instal·lació de calefacció i aigua calenta sanitària (ACS) garanteix un subministrament eficient de generació d’escalfor i confort en el teu habitatge. Perquè això sigui possible, cal que la solució estigui dissenyada i instal·lada per professionals, que triaran el tipus de solució més adient (gas, electricitat, biomassa, etc.) així com els elements que requereix la instal·lació (caldera, conduccions, emissors de calors, etc.). A l’Electra Comercial, ens ocuparem de tot.

Instal·lacions industrials

Comptem amb una àmplia experiència en el disseny i muntatge d’instal·lacions industrials de climatització. El nostre equip especialitzat acompanya al client al llarg de tot el cicle de vida del projecte. Els serveis que oferim abasten totes les necessitats en aquest àmbit: fred industrial i gasos fluorats, xarxes de calor i fred, calefacció per a instal·lacions agràries, centralització de climatització a edificis, etc. A més, oferim un servei de manteniment integral d’instal·lacions de calefacció i climatització per a usos industrials. Sempre segons la normativa vigent i els estàndards de qualitat més exigents, per convertir la climatització en un aliat del teu negoci.

FRED INDUSTRIAL I GASOS FLUORATS

La climatització s’ha convertit en un requisit imprescindible en cada cop més sectors industrials, a la vegada que s’ha endurit la normativa referent als equips de fred, especialment els que incorporen gasos fluorats amb un alt potencial d’escalfament global. A Electra Comercial som especialistes en aquest sector i podem ajudar a satisfer les necessitats de fred industrial de la teva empresa de la manera més eficient i sempre totalment ajustada a la normativa vigent.

XARXES DE CALOR I FRED

Tenim una llarga experiència en la instal·lació de xarxes de calor i fred que permeten fer arribar els fluids energètics als usuaris finals per tal de satisfer les teves necessitats de calefacció i refrigeració. Això permet augmentar l’eficiència energètica a la vegada que simplifica la complexitat, ja que el client només necessita tenir instal·lada la unitat d’intercanvi d’energia.

CALEFACCIÓ EN INSTAL·LACIONS AGRÀRIES

Cada cop més explotacions agropecuàries requereixen sistemes de calefacció per a protegir i augmentar la producció. A l’Electra Comercial som especialistes en instal·lacions de calefacció per a tota mena d’aplicacions en aquest sector, com ara: granges d’animals, hivernacles, piscifactories, assecat del gra, etc. Ens podem encarregar tant del disseny i implementació de la instal·lació en una nau de nova construcció, com d’actualitzar explotacions antigues o millorar l’eficiència dels sistemes existents, per exemple mitjançant l’ús de les energies renovables.

CENTRALITZACIONS DE CLIMATITZACIÓ EN EDIFICIS

Si el que vols és gaudir d’una climatització uniforme en tota la teva casa o negoci sense que hi hagi cables, canonades o aparells d’aire condicionat a la vista, el sistema que necessites és l’aire condicionat centralitzat. A més de discret, permet millorar l’eficiència energètica en controlar tot el sistema de manera centralitzada i redueix la despesa amb la substitució de les antigues unitats independents per un sistema centralitzat uniforme. Descobreix tots els seus avantatges!

TRUCA'NS

Contacta’ns mitjançant el nostre telèfon gratuït per informar-te sense compromís. T’esperem!

900 181 776

VOLS QUE ET TRUQUEM?

Deixa’ns el teu telèfon a continuació i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

DEIXA’NS EL TEU TELÈFON

EXPLICA'NS QUÈ NECESSITES

Exposa’ns les teves necessitats i et prepararem una proposta a mida. Sense compromís!

ESCRIU-NOS UN MISSATGE

VINE A VEURE'NS

Estem a la teva disposició a les nostres oficines en un ampli horari d’atenció. Parlem!

PLAÇA CATALUNYA, 6 CALDES DE MONTBUI
(BARCELONA)
DE 9H A 13H I DE 15H A 18H