Aigua

L’aigua és un recurs cada cop més escàs i valuós. Per això, és millor deixar la seva gestió en mans de professionals.

XARXES DE DISTRIBUCIÓ

Des de l’Electra Comercial ens fem càrrec de la construcció, manteniment i reparació de xarxes de distribució d’aigua per a una àmplia varietat d’aplicacions. Fem arribar aquest preciós recurs des del punt de captació o emmagatzemament fins a l’usuari final. També ens assegurem que tota la instal·lació estigui en perfecte estat per evitar les interrupcions del servei o els problemes de fuites, filtracions o contaminació del subministrament, optimitzant la prestació del servei.

XARXA D’HIDRANTS

Instal·lem xarxes d’hidrants per a sistemes contra incendis o altres aplicacions que requereixen aquesta mena d’infraestructures (com per exemple polígons industrials, edificis aïllats dels nuclis urbans, benzineres, etc.). Tots els projectes que gestionem en aquest àmbit s’ajusten a la normativa vigent i garanteixen la disponibilitat del cabdal i la pressió d’aigua requerides, així com la compatibilitat amb els sistemes de mànegues, ruixadors i altres elements de difusió.

DISTRIBUCIONS INTERIORS

Confia en l’Electra Comercial per a la instal·lació interior, presa de subministrament i xarxa de distribució d’aigua potable del teu habitatge, local comercial o edifici. Dissenyem i implementem la millor solució tècnica per a la distribució en interiors tenint en compte la pressió de l’aigua, volum subscrit, consum previsible, situació de l’immoble i serveis requerits.

INSTAL.LACIONS DE BOMBEIG

Les instal·lacions de bombeig són components essencials en tots els sistemes d’aigua. La seva instal·lació i manteniment han d’anar a càrrec d’un equip de professionals amb l’adequada qualificació. Electra Comercial ofereix un servei “clau en mà” que inclou tots els elements necessaris: bombes d’aigua, elements de control, quadres elèctrics, canonades, etc. També ens podem encarregar del manteniment preventiu i correctiu de la teva instal·lació de bombeig.

FONTANERIA I SISTEMES DE TRACTAMENT D’AIGÜES

Electra Comercial ofereix tota mena de serveis de fontaneria, tractament i depuració d’aigües per a satisfer qualsevol necessitat que pugui tenir en l’àmbit domèstic, industrial o agropecuari. La nostra experiència acreditada i un qualificat equip de professionals garanteixen un servei eficaç amb les màximes garanties d’èxit, al preu més competitiu del mercat. Consulta’ns!
ecc-aigua

TRUCA'NS

Contacta’ns mitjançant el nostre telèfon gratuït per informar-te sense compromís. T’esperem!

900 181 776

VOLS QUE ET TRUQUEM?

Deixa’ns el teu telèfon a continuació i ens posarem en contacte amb tu al més aviat possible.

DEIXA’NS EL TEU TELÈFON

EXPLICA'NS QUÈ NECESSITES

Exposa’ns les teves necessitats i et prepararem una proposta a mida. Sense compromís!

ESCRIU-NOS UN MISSATGE

VINE A VEURE'NS

Estem a la teva disposició a les nostres oficines en un ampli horari d’atenció. Parlem!

PLAÇA CATALUNYA, 6 CALDES DE MONTBUI
(BARCELONA)
DE 9H A 13H I DE 15H A 18H