A l’Electra Comercial estem d’enhorabona: recentment hem aconseguit la certificació ISO 14001, que acredita el nostre compromís amb el medi ambient i la responsabilitat social que des del primer dia hem volgut assumir com un símbol de distinció.

Les exigències des de l’Administració i els diferents estadis governamentals són cada vegada més altes pel que fa a qüestions ambientals, i haver obtingut aquesta norma ISO ens anima a seguir treballant per millorar, dia a dia, els serveis que oferim, la nostra forma de treballar i l’equip amb el qual comptem per mantenir-nos a l’avantguarda en tots els camps, potenciant la innovació i el creixement constant de la nostra firma.

La certificació ISO 14001 garanteix que podem oferir als nostres clients un servei eficaç que compleixi amb tots els estàndards de qualitat i seguretat, tant a nivell mediambiental com tècnic. D’aquesta manera, podem assegurar que les nostres instal·lacions impliquen un ús més eficient dels recursos naturals i minimitzen l’impacte negatiu que aquestes tenen sobre el medi ambient.

Per aconseguir-la hem creat un pla d’acció en el qual es detallen els objectius que necessitem complir en matèria de medi ambient, els procediments més adequats per complir-los, el pla de capacitació del personal i un sistema d’actuació que permeti evolucionar a Electra Comercial en funció dels objectius que es vagin complint. Així, el nostre compromís amb el medi ambient creix al mateix ritme que anem avançant.

Gràcies a aquest pla podem gestionar millor els nostres recursos de treball, disminuir els costos i estar sempre dins de la legislació vigent, oferint un servei més competitiu i de major qualitat i millorant constantment el nostre paper social. Només així podem seguir sent una empresa de referència en el sector i seguir treballant per millorar la nostra influència en l’entorn que ens envolta.

Recommended Posts